S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » Sušené maso a klobásky » 100% pravá a přírodní klobáska volný výběr


        

100% pravá a přírodní klobáska volný výběr

Váha 1 ks se pohybuje mezi 180 až 200 gramy.

Na prodejně Národní 9 Ihned k odběru

 

Dostupnost: Kup ihned na prodejně Praha 1
Číslo produktu: Klobáska Saucissons
Produkt: Maso a masné výrobky
Doprava ČR: Cena a čas předem dohodou
Dostupnost: Ihned na prodejně
Foto produktu: Ilustrační
Prodejna Praha: Osobně stanovený den
Mě. jednotka: 1 kg
Země původ: Francie
Cena: za 1 ks
K odběru v okolí: Národní 9, Praha 1
Velikost balení: 200g
Typ masného výrobku: Sušené maso
Druh masa: Vepřové
Běžná cena 119,0 Kč
Cena pro Vás: bez DPH: 95,7 Kč
Cena pro Vás: s DPH (15 %):
110,0 Kč

do košíku:
  ks  

100% pravá a přírodní klobáska

Různé příchutě, které vám nabízíme zde na Národní podle aktuální nabídky

Prodáváme sušené klobásky

Cena za 1ks. Průměrně se váha pohybuje mezi 180 až 200 gramy. Na výběr z aktuální nabídky.

Jejich výroba vyžaduje jedinečný výrobní postup založený na tajném receptu.
Každá naše klobása prochází několika fázemi výroby. Ochutnejte vynikající suché klobásy z vepřového masa.
Vyberte si podle chuti a podle svého Gusta, vepřové maso smíšené s jinými druhy mas, srnčí, kančí nebo kachní, s plody jako jsou borůvky, fíky nebo suché plody jako ořechy či kaštany anebo se sýrem. Lze vybírat z potencionální sortimentu. Různé příchutě, které vám nabízíme se stále doplňují podle aktuální nabídky. Kamenná prodejna, výdejní místa po celé ČR, klobásky zabalíme a přivezeme. Kurýrní služba Rozvoz po Praze. Lze vybírat z potencionální sortimentu. Různé příchutě, které vám nabízíme,

Průměrně se váha pohybuje mezi 180 až 200 gramy. Na výběr z aktuální nabídky.

Francouzské klobásy smíšené s masem.

Prodáváme různé druhy klobás. Nabízíme kachní, kančí, srnčí, býčí, bizoní, oslí, pštrosí, bažantí. Průměrně se váha pohybuje mezi 180 až 200 gramy. Uchování vaší klobásy u vás doma není obtížné. Nejsnadnějším způsobem je uskladnit klobásu v ledničce, raději ve spodních poličkách, ovinutou v hadříku. Tímto způsobem můžete bez problémů uchovávat klobásu až po dobu dvou měsíců. Různé příchutě se sýrem naleznete zde. Ochutnejte také naše paštiky z Francie. Česká republika je vázána na respektování různých hygienických norem a norem uskladnění a uchování, aby klobásy zachovaly svoji původní kvalitu. Nabízíme zejeména klobáska se srnčím masem 100 % přírodní, klobáska s vlašským oříškem 100 % přírodní, klobáska s oslím masem 100 % přírodní, klobáska s kozím sýrem 100 % přírodní, klobáska s hříbkem 100 % přírodní, klobáska s kančím masem 100 % přírodní, klobáska klasická vepřová 100 % přírodní, klobáska kachní 100 % přírodní, klobáska fíková 100 % přírodní.

Osobní odběry v Praze.

klobásy se sýrem:
- kozí sýr
- modrý plísňový sýr Bleu d’Auvergne
- Comté

klobásy smíšené s masem:
- kachní
- kančí
- srnčí
- býčí
- bizoní
- oslí
- pštrosí
- bažantí

klobásy s ovocem nebo suchými plody:
- s borůvkami
- s fíky
- s lískovými ořechy
- s kaštany
- s vlašskými ořechy

klobásy s kořením
- s pepřem
- s paprikou
- s hřiby
- s fenyklem
- s provensálským kořením
a další

Podle chuti je rovněž vepřové maso smíšené s jinými druhy mas, srnčí, kančí nebo kachní, s plody, borůvky, fíky nebo suché plody jako ořechy či kaštany anebo se sýrem.

Tradiční druhy francouzských 100% vepřových klobásek s kořením

100% klobásy z Francie s kořením, s pepřem, s paprikou, s hřiby, s fenyklem, s provensálským kořením a další. Každá naše klobása je opravdu jedinečná, váha se tedy často mírně liší v gramech. Průměrně se váha pohybuje mezi 180 až 200 gramy. Nejsnadnějším způsobem je uskladnit klobásu v ledničce, ovinutou v hadříku. Tímto způsobem můžete bez problémů uchovávat klobásu až po dobu dvou měsíců. Každá naše klobása prochází několika fázemi výroby, má velmi přísný výběr masa, samostatné smísení s dalšími ingrediencemi, ruční plnění je vyplnění přírodního střívka vepřovým masem se směsí. Velmi důležité je dušení, což je etapa, během které ztratí klobása nadbytečnou vodu a získá v důležitou mikrobiální flóru. Poslední fáze je Sušení. A nakonec přichází papání. Klobásky nakrájejte na tenké plátky, přidejte dobrý sýr, paštiku a nějaké bumbání. Doporučujeme naše francouzské víno Merlot.

Různé příchutě se sýrem naleznete zde. Klobáska s kozím sýrem 100 % přírodní. Složení- vepřové maso a vepřový tuk, sůl, laktoza, sacharoza, dextroza, koření, 5% bílého kozího sýru, konzervant ferment ledek. Ochutnejte také naše sýry z Francie. Česká republika je vázána na respektování různých hygienických norem a norem uskladnění a uchování, aby klobásy zachovaly svoji původní kvalitu. Nabízíme zejména klobáska se srnčím masem 100 % přírodní, klobáska s vlašským oříškem 100 % přírodní, klobáska s oslím masem 100 % přírodní, klobáska s kozím sýrem 100 % přírodní, klobáska s hříbkem 100 % přírodní, klobáska s kančím masem 100 % přírodní, klobáska klasická vepřová 100 % přírodní, kachní 100 % přírodní, klobáska fíková. Posíláme na všechny výdejní místa balené. Osobní odběry v Praze

Zaručená kvalita


Jedinečný výrobní postup

Výroba klobás vyžaduje jedinečný výrobní postup založený na tajném receptu.
Každá klobása prochází několika fázemi výroby:

1. Přísný výběr masa
2. Předemletí masa
3. Jemné rozemletí a smísení s dalšími ingrediencemi
4. Plnění (vyplnění přírodního střívka vepřovým masem se směsí)
5. Dušení (etapa, během které ztratí klobása nadbytečnou vodu a získá v důležitou mikrobiální flóru)
6. Sušení a zušlechtění

Pro Českou republiku se dovozce řídí velmi přísným protokolem, který zahrnuje:
kontrolu kvality klobás ihned po jejich dodání na českou půdu, uskladnění v místě s vhodnou teplotou a klimatizací, tzn že teplota a stupeň vlhkosti jsou konstantní).

Prodáváme domácí klobásky. Jejich výroba vyžaduje jedinečný výrobní postup založený na tajném receptu.Každá naše klobása prochází několika fázemi výroby. Ochutnejte vynikající suché klobásy z vepřového masa. Vyberte si podle chuti a podle svého Gusta, vepřové maso smíšené s jinými druhy mas, srnčí, kančí nebo kachní, s plody jako jsou borůvky, fíky nebo suché plody jako ořechy či kaštany anebo se sýrem. Lze vybírat z potencionální sortimentu. Různé příchutě, které vám nabízíme se stále doplňují podle aktuální nabídky.

Produkty  jsou zpracovávány podle tradičních receptů, které vám zajistí poznat pravou chuť Francie ve vašich klobásách.

Maso je vybíráno výrobcem velmi pečlivě. Během procesu výroby není použito žádného barviva.
Doba sušení je přísně dodržovaná po dobu několika týdnů tak jako příroda potřebuje čas pro uzrání a tvorbu dobrých věcí, tak my necháváme našim klobásám nezbytný čas, aby získaly to nejlepší.