S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » Gourmet delikatesy » The Chilli Doctor Yellow Amarillo Chilli papričky prášek 10g


        

The Chilli Doctor Yellow Amarillo Chilli papričky prášek 10g

Prášek ze žlutých chilli papriček Aji Amarillo z Peru

Na prodejně Národní 9 Ihned k odběru

 

Dostupnost: Kup ihned na prodejně Praha 1
Číslo produktu: Chilli prášek 17
Výrobce: The ChilliDoctor
Balení: Ampulka
Doprava ČR: Cena a čas předem dohodou
Dostupnost: sklad Praha
Značka: The ChilliDoctor
Země původ: Peru
Typ: Chilli v prášku
Druh: Prášek
Kategorie: Koření
Objem láhve: 10g
K odběru v okolí: Národní 9, Praha 1
Velikost balení: 10g
Odrůda: Yellow Amarillo
Pálivost: 8 000 SHU
Běžná cena 49,0 Kč
Cena pro Vás: bez DPH: 40,5 Kč
Cena pro Vás: s DPH (21 %):
49,0 Kč

do košíku:
  ks  

The Chilli Doctor Yellow Amarillo Chilli papričky prášek 10g

prodej ihned na prodejně v centru města. Nabízíme Vám možnost nechat si chilli zaslat až domů, nebo zvolit osobní převzetí podle Gusta v Praze v domě U Topičů, na Národní třídě číslo 9, kde je pálivé i méně pálivé jako doma. U nás v e-shopu Stáčírna jsou řazeny i podle typu balení, podle druhu, podle odrůd i podle vlastnosti a stupnice pálivosti k odběru v okolí Národního Divadla. Výdejní místo Praha 1 pro vaši objednávku online zcela zdarma. Chilli prášek máme úplně na všechny bolesti, starosti i radosti. Tak neváhej a vař

Prášek ze žlutých chilli papriček Aji Amarillo.

Pálivost: cca 5 000 - 15 000 SHU

Obsah: 10 g, Složení: 100% Aji Amarillo chilli papričky. Země původu: Peru. Rostlinka patří do rodu Capsicum baccatum, jsou trvalé a při vhodných podmínkách mohou vyrůst až do výšky 2 metrů. Jsou vhodné pro chilli začátečníky. Sušené plody Aji Amarillo jsou známé jako Aji Mirasol. Chilli plody zrají do tmavě žluté až oranžové barvy. Dosahují délky cca 10 cm a šířky 4 cm. Mají mírnou pálivost a aromatickou ovocnou chuť. Čerstvé se používají na ovocné salsy či omáčky a tradičně se používají pro jihoamerické rybí speciality Ceviche. Používá se nejen v Jižní Americe ale už i u nás do téměř každého jídla. Je to jedna z nejpopulárnějších odrůd